Tekel Büfe Barkod Programı

Tekel Büfe Barkod Programı

20.10.2023

Tekel büfeler için barkodlu satış ve stok takip programı Varkod Satış bu konudaki bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için hazır, Çok karmaşık yazılımların aksine Varkod Satış barkodlu satış yazılımı sade ve kullanışlı bir yapıya sahiptir, İstanbul başta olmak üzere Türkiye içerisinde birçok bölgee Tekel bayileri, Büfeler, Küçük orta ölçekli marketleri ilk tercihi olan barkod programımız ile ürünlerinizi tanımlayabilir, Stoklarınızı anlık olarak görebilir, Satışlarınızı ve kazançlarınızı takip edebilirsiniz, Programımızın Videosunu izlemek için youtube ve diğer platformlarda Varkod Satış diye aratmanız yeterli olacaktır, Program hakkında detaylı bir video sizler için hazırladık, yaklaşık 30 dakika içerisinde tüm detaylardan bahsederek program hakkında sizleri tam bilgi sahibi yapıyoruz.

Varkod satış hızlı satış özelliği

Ürünlerinizi tanımladınız ancak bazı ürünlerinizin barkodu olmadığı için sizler için hızlı satış ekranında bir alan ayırdık, Böylece barkodsuz bir ürünü hızlı satış kısmına tanımlayarak barkod okutmadan sadece tıklayarak satabilirsiniz.

Kategorili ürün tanımlama özellikli barkod programı

Ürünlerinizi gruplayarak tanımlayın, Bu gruplamanın en basit faydalarından sadece bir tanesi örneğin Gıda ürünleri diye bir grup tanımladınız ve gıda ürünlerinizi kaydederken bu grup içerisine kayıt yaptınız, Gıda grubundaki ürünlere toplu olarak bir indirim yapmak istediğinizde veya zam yapmak istediğinizde anında ilgili grubu seçerek zam veya iskonto ürünlerinize uygulayabilirsiniz.

Müşteri Bekletme Özelliği

İçeride birden fazla müşteriniz varken kasadaki müşteri ürünlerini girdiniz ancak bir ürünü unuttuğunu söyledi ve diğer müşteriler arkasında beklerken o aradığı ürünü bulmaya çalışıyor. İşte bu aksiyon için hazırladığımız müşteri bekletme sayesinde müşteriniz ürününü ararken bekletip diğer müşterilere satışınızı yapabilir, Ürününü bulan müşteri geri geldiğinde kaldığınız yerden satışa devam edebilirsiniz.

Kazançlarımı, Kar ve Zararlarımı nasıl görebilirim?

Varkod satış barkodlu satış programını diğer programlardan ayıran en önemli özellik, Herhangi bir gün sonu veya işlem yapmadan, Günlük veya haftalık nakit satışlarınızı, kredi kartlı satışlarınızı, iade işlemlerinizi, veresiye satışlarınızı ve bu satışlardan elde ettiğiniz karı günün herhangi bir saatinde görebilirsiniz. Raporlama yaparken sizleri yormadan karmaşıklıktan uzak olarak verilerinizi sade bir şekilde önünüze sunacaktır.

Veresiye Satış özellikli barkod sistemi

Veresiye yani Cari satış özelliği ile müşterilerinize isterseniz stokları tanımadığınız ürünleri nakit, kredi kartı dışında veresiye olarak satabilirsiniz.

Barkod Programında Parçalı Ödeme özelliği

Parçalı ödeme özelliği sayesinde yapacağınız satış işleminin bir kısmını nakit, bir kısmını ise kredi kartı ile tahsil ederek tek satış içerisinde parçalı ödeme işlemi uygulayabilirsiniz.

Etiket yazdıran barkod programı

Örneğin barkodsuz ürünleriniz için etiket çıkarmak istiyorsunuz, Bu özellik sayede ürünlerinizi sisteme tanımlarken ürün bilgilerinizi girip en sonda barkod üret diyerek sistem tarafından özel bir barkod oluşturulur ve ilgili ürünün detaylarına girip Etiket yazdır tuşuna basarak barkodu olmayan ürünlere etiket yazdırabilirsiniz.

Barkod okutmadan ürün adıyla satış yapma

Ürünün barkodu silinmiş veya hiç barkodu yok sadece ürün adını girerek ürünü seçip satışını yapabilirsiniz, Diğer programlardan bizi ayıran en belirli özelliklerden biri de işte bu, Varkod satış programını tercih etmeniz için bir sebep daha.

50mm ve 80mm Yazıcıya uyumlu barkod programı

50 mm boyutunda yazıcıları destekler veya 80 mm boyutunda yazıcıyı destekler bunun için tek yapmanız gereken sistem ayarları kısmına gelip size uygun olan kağıt boyunu seçerek ayarları güncellemeniz.

Resim tanımlama özellikli barkod programı

Ürünlerinize resim tanımlayabilir, istediğiniz zaman resme tıklayarak ürünlerinizin satışını barkod okutmadan veya adını girmeden satabilirsiniz.

Büfe barkod programı, Tekel barkod programı, market barkod programı, büfe barkod sistemi, büfe barkod okutma programı, tekel barkod okutma programı, tekel barkod sistemi gibi aramalardan buraya ulaştınız.

Nasıl satın alabilirim

Satın almak için Satın Al sayfamıza giderek kredi kartı ile satın alıp, Eşzamanlı olarak hesabınızı oluşturabilirsiniz. Satın alma işleminden sonra hesabınız otomatik olarak kurulur ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sıkça sorulan sorular

Evet kullanabilirsiniz Varkod Satış Masaüstü uygulamamız internetsiz çalışmaktadır, Ancak bu sürümde sadece bilgisayardan giriş yapabilirsiniz telefondan veya başka cihazlardan erişim sağlayamazsınız.

Varkod Satış online sürüm kullandığınız takdirde işyerinizdeki stoğu, satışları, iadeleri ve hatta kasada olan müşterinin eklediği ürünleri bile anlık olarak görebilirsiniz.

Evet, Varkod satış online sürümde ürünlerinizin fiyatını isterseniz TRY, İsterseniz USD Olarak tanımlayabilirsiniz. Eğer USD Olarak tanımlarsanız program satış esnasında otomatik olarak Merkez bankasından o anki dolar kurunu çekerek TRY'ye çevirir, Satış yaparken hem USD hem Türk Lirası cinsinden fiyat görebilirsiniz.

Elbette, Varkod satış hızlı satış ekranında ürün adıyla arama yaparak Örneğin : Philips Marathone G75544 Elektrikli Süpürge ürünü için sadece G75 veya Elektrikli diye aratarak ürüne tıklayıp barkod okutmadan satabilirsiniz.

İster telefondan, İster bilgisayardan kullanıcı kısıtlaması yok

Varkod Satış Online ile telefon ve bilgisayar üzerinden birden fazla cihazda aynı anda giriş yapabilirsiniz