Barkod okuma programı

Barkod okuma programı

08.11.2022

İstanbul başta olmak üzere birçok il ve ilçede satışını yaptığımız barkod okuma programı ile artık kazançlarınız, satışlarınız, ürünleriniz, stoklarınız, cari hesaplarınız ve hatta yıllık bazda kazançlarınızı tek ekrandan yönetebileceksiniz. İstanbul anadolu yakasında hizmet veren firmamız mevcut bilgisayarınza farklı bir ilde olsanız dahi uzaktan bağlanarak barkod programını yükleyerek sizlere hizmet vermektedir. Barkod yazılımları bildiğiniz gibi yüzlerce seçenek bulunmakta ancak adımızda da anlaşılacağı gibi Varkod bu alanın liderleri arasında yer almaktadır, Ürünlerimiz bölümünden programımızın videolarını izleyerek satın almak istediğiniz durumda bizlere satın al sayfamızdan hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Sıkça sorulan sorular

Evet kullanabilirsiniz Varkod Satış Masaüstü uygulamamız internetsiz çalışmaktadır, Ancak bu sürümde sadece bilgisayardan giriş yapabilirsiniz telefondan veya başka cihazlardan erişim sağlayamazsınız.

Varkod Satış online sürüm kullandığınız takdirde işyerinizdeki stoğu, satışları, iadeleri ve hatta kasada olan müşterinin eklediği ürünleri bile anlık olarak görebilirsiniz.

Evet, Varkod satış online sürümde ürünlerinizin fiyatını isterseniz TRY, İsterseniz USD Olarak tanımlayabilirsiniz. Eğer USD Olarak tanımlarsanız program satış esnasında otomatik olarak Merkez bankasından o anki dolar kurunu çekerek TRY'ye çevirir, Satış yaparken hem USD hem Türk Lirası cinsinden fiyat görebilirsiniz.

Elbette, Varkod satış hızlı satış ekranında ürün adıyla arama yaparak Örneğin : Philips Marathone G75544 Elektrikli Süpürge ürünü için sadece G75 veya Elektrikli diye aratarak ürüne tıklayıp barkod okutmadan satabilirsiniz.

İster telefondan, İster bilgisayardan kullanıcı kısıtlaması yok

Varkod Satış Online ile telefon ve bilgisayar üzerinden birden fazla cihazda aynı anda giriş yapabilirsiniz